Kiitos!!!

2.9.2018

Kiitos!!!
Kiitos jokaiselle urheilijalle — mahtavia suorituksia ja leveitä hymyjä, kiitos talkoolaiset — teitte upeaa työtä yhdessä kanssamme, kiitos kannustusjoukoille. Saimme yhdessä aikaan suurenmoisen urheilupäivän.

Popoken perinteiset Pohjois-Pohjanmaan kehitysvammaisten kesäkisat järjestettiin 1.9.2018 Kempeleen Sarkkirannassa 350 urheilijan ottaessa mittaa toisistaan. Kesäkisojen järjestelyistä vastasivat Popoke ry ja Oulun kehitysvammaisten tuki ry yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Seuraavan kahden viikon aikana päivitämme yhdistyksemme kotisivujen ”kesäkisat” -alasivulle niin tulokset kuin valokuvia. Emme valitettavasti pysty lähettämään kumpiakaan yksiköihin tai yhdistyksiin, mutta ovat täältä löydettävissä. Pyrimme toimimaan mahdollisimman pikaisesti :).
Olihan meillä mahtava päivä!