Vauhtivarpaat! Uusi kerho perheen pienimmille

9.8.2019

Minkälainen on uusi pienten kehitysvammaisten lasten liikuntaryhmä, vauhtivarpaat? Onko se meille sopiva?

Ryhmä on alle kouluikäisille noin 1-6 vuotiaille kehitysvammaisille lapsille Perheily hengessä niin että vanhempi, isovanhempi tai muu lähiaikuinen on aktiivisesti lapsen mukana lattiantasossa, koko ajan. Kasvetaan yhdessä, opetellaan samalla ryhmässä toimimista ja edistytään liikunnassa kukin oman lähtötasonsa mukaan. Saa viittoa, käyttää kuvia, olla villi ja ei tarvitse osata kävellä. Ryhmä on osallistujiensa näköinen.

Pienillä voi olla pieniä alle kouluikäisiä sisaruksia joiden osallistumisesta sovitaan erikseen. Muuten voi olla hankala päästä osallistumaan, eikö niin?

Vauhtivarpaista on hyvä aloittaa. Kun kasvetaan yhdessä isommiksi voidaan myöhemmin siirtyä lasten sählyryhmiin joita yhdistyksessä on useampi, Jäälissä, Haukiputaalla ja Raksilassa paloasemalla.

Tiistaisin klo 17.30-18.30

Paikka on Kajaanintullin sievän puukoulun liikuntasali keskustassa, Koulukatu 16.
Valitettavasti tilaan tullessa on vastassa pari porrasta ja vieressä ei ole inva vessaa eli ryhmän tila ei sovellu pyörätuolilla osallistumiseen.

Ilmoittautuminen tämän nettikomakkeen kautta:
https://forms.gle/M94tQ9bfh4kom18C9

Hinta Oulun Kehitysvammaisten tuki ryn jäsenille 45 € ja ei jäsen hinta on 60 € syyskaudelta. Yhdistyksellä ei ole vakuutusta osallistujille.

Voit liittyä Oulun Kehitysvammaisten Tukiyhdistykseen täältä:
http://www.oketuki.fi/oketuki/oke_liity-jaseneksi/

Jos heräsi kysymyksiä, kysy lisätietoja toimisto@oketuki.fi tai 0401632282/ Annemari Eskola.