Hallituksen tiedote kerho- ja tapahtumatoiminnan muutoksista

19.3.2020

TIEDOTE

18.3.2020

Oulun Kehitysvammaisten Tuki ry:n hallitus on tehnyt 18.3. kokouksessaan tarkennuksia kevään kerhotoiminnan linjauksiin liittyen. Syynä päätöksille on vallitseva koronavirustilanne ja Suomen hallituksen antamat määräykset: Ei-välttämätöntä toimintaa, kuten lähikontakteja harrastetoiminnassa tai vapaa-ajalla, tulee rajoittaa tartuntojen ehkäisemiseksi. Hallituksen päätösten perustana on myös huomio siitä, että toiminnassamme on mukana paljon riskiryhmiin kuuluvia henkilöitä.  

Yhdistyksen ryhmämuotoinen harrastus- ja tapahtumatoiminta keskeytyy 31.5.2020 saakka.

Kerhojen lisäksi perutaan keväälle suunnitellut muut yksittäiset tapaamiset ja tapahtumat. Tämä tarkoittaa kevään osalta kaikkien maanantaikahviloiden peruuntumista (Menojengi, Erityinen sisaruus, Perheilykahvilat, Aikuista lastaan hoitavien vertaistuki, uusien jäsenten ilta) Villa Koivulan Perheilytapahtuma 4.4. siirtyy kesälle/syksylle. Kevään keilauskurssin loput kerrat ovat myös peruttu.

Yhteistyökumppaneiden kanssa pidettävistä tapahtumista peruttu on Hiukkavaaran disko 29.4. ja Kaikkien Kesäfestarit 10.6. Muiden kesäkuussa järjestettävien tapahtumien osalta yhdistys tiedottaa tulevien viikkojen aikana.

Harrastekatkon aikaisia kerhoja ei tulla korvaamaan muina ajankohtina ja tämäntyyppisen force majeure –tilanteen ollessa kyseessä maksupalautuksia ei tehdä.

Yhdistys tulee järjestämään kevään aikana etätapaamisia, seuraa ilmoitteluamme nettisivuilla www.oketuki.fi ja Facebookissa https://www.facebook.com/oketuki.


Lisätietoja ja ajankohtaiset päivitykset koronavirustilanteeseen löydät Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta, osoitteesta https://thl.fi

Lisätietoja yhdistyksen osalta: Annemari Eskola, puh: 040 163 2282, annemari.eskola@oketuki.fi tai Leena Jumisko, puh: 0400 212006, leena.jumisko@oketuki.fi