Kevätkokous siirtyy syksyyn

29.4.2020

Hyvät Oulun Kehitysvammaisten Tuki ry:n jäsenet,

Oulun Kehitysvammaisten Tuki ry:n hallitus on kokouksessaan 8.4.2020 päättänyt siirtää vuoden 2020 kevätkokouksen pidettäväksi elokuussa 2020, mikäli valtakunnalliset poikkeustoimet ja kokoontumisrajoitukset eivät ole enää tuolloin voimassa.

Tehdyllä päätöksellä halutaan ennen kaikkea suojata jokaisen terveyttä nyt koronaviruksen aiheuttaman pandemian aikana, sekä toteuttaa valtiovallan määräyksiä liittyen kokoontumisrajoituksiin. Yhdistyslakiasiantuntijalta saamamme tiedon perusteella yhdistyksen sääntöjen määräämästä kokousajankohdasta on poikkeustilanteessa perusteltua poiketa. Oikeusministeriössä on valmistumassa tähän poikkeusaikaan myös lakiesitys, jonka perusteella vuosikokouksen järjestämisestä voidaan poiketa.

Kutsu elokuussa pidettävään vuosikokoukseen lähetetään jäsenille hyvissä ajoin ennen kokousta ja siellä käsitellään kevätkokoukselle suunnitellut asiat kokonaisuudessaan.

Hyvää kevättä!

T. Leena Jumisko, hallituksen puheenjohtaja