Oketuki Oulu – yhdistyksen oma You Tube kanava avautuu 25.5. klo 10

21.5.2020

Oketuki on pian YouTubessa!

Kanavalla julkaistaan jatkossa kaikenikäisille sopivia videoita ja videosarjoja. Kanava starttaa Oketuki kokkaa!- videosarjalla, jonka ensimmäinen osa julkaistaan Oketuki Oulu- kanavalla maanantaina 25.5. klo 10.00. Kanavalle on tulossa kevään aikana myös muuta mukavaa katseltavaa.

Tilaa kanavamme Oketuki Oulu, niin pysyt menossa mukana: https://www.youtube.com/channel/UCRDJBPloKaFtJNoAlXU80qw

Alla vielä tietoa tarkemmin kanavan ensimmäisestä videosarjasta:
Oketuki kokkaa!- sarja on kuuden jakson ruoka- aiheinen lyhytohjelma ja uusi video julkaistaan viikoittain.
Ohjelma on suunnattu erityisnuorille ja alakouluikäisille ja se soveltuu hyvin myös nuorille, lapsiperheille ja asuntolassa asuville nuorille. Reseptejä voi valmistaa yksin tai yhdessä kaverin kanssa. Ohjelmassa käytetyt reseptit ovat helppoja, terveellisiä, nopeita ja edullisia.
Yksittäisen jakson kesto on noin 7minuuttia.