Kerhotoiminnassa kolmen viikon tauko 8.3. alkaen

25.2.2021

TÄRKEÄ TIEDOTE KERHOTOIMINNASTA:


Yhdistyksen hallitus on tehnyt päätöksen, että kaikki lähikerhotoimintamme jää tauolle 8.3.alkaen kolmen viikon ajaksi. Tämä koskee sekä aikuisten että lasten kerhoja. Tällä ja ensi viikolla lasten ja nuorten kerhot vielä kokoontuvat. Maaliskuun sulkupäätös perustuu Suomen hallituksen päätökseen kiihtymis-ja leviämisvaiheen alueiden toimista ajalle 8.3.- 28.3. Harmittava tilanne, mutta välttämätön. Tiedotamme maaliskuun aikana mahdollisista muutoksista.

Etätoimintamme jatkuu edelleen, kannattaa seurailla tapahtumakalenteria: Tapahtumakalenteri | Oulun Kehitysvammaisten Tuki ry:n sivusto (oketuki.fi)


Onneksi on tulossa kevät ja ainakin tänään aurinko paistaa jo keväisesti. Yritetään jaksaa ja tsempataan kaveriakin jaksamaan vielä hetki. Pysytään terveinä ❤️