Kesän kynnyksellä -taidenäyttely toukokuussa

6.5.2021

Oulun Kehitysvammaisten Tuki ry on koonnut Kesän kynnyksellä -taidenäyttelyn toukokuun ajaksi KumppisGalleriaan (Kumppanuuskeskus, Kansankatu 53). Näyttelyn taiteilijat, oululaiset kehitysvammaiset ihmiset, ottivat vastaan yhdistyksen kutsun osallistua taidenäyttelyn rakentamiseen. Upea näyttelymme onkin koottu useamman taiteilijan teoksista – mukana on myös asumisyksiköiden yhteisteoksia ja työ- ja päivätoiminnan tuotoksia. Näyttelyn osana julkaistaan myös virtuaalitaideteos Oulun Kehitysvammaisten Tuki ry:n You Tube -kanavalla. Kanava löytyy YouTubesta osoitteella Oketuki Oulu.

Kumppanuuskeskus avautuu jälleen tiistaina 11.5. klo 9.00. Kevään aukioloajat ti-to klo 9-15. Tarkista aukiolotiedot https://www.facebook.com/kumppanuuskeskus/