Hae avustusta 27.5.2021 mennessä

18.5.2021

HAKUAIKA ON PÄÄTTYNYT. KIITOS KAIKILLE HAKEMUKSEN JÄTTÄNEILLE. AVUSTUSPÄÄTÖKSISTÄ ILMOITETAAN LAHJOITTAJAN TOIMESTA KESÄN AIKANA.

Oulun Kehitysvammaisten Tuki ry ilmoittaa saamastaan lahjoituksesta Oskar ja Georg Ravanderin Säätiöltä. Avustus suunnataan jäsenille haettavaksi ja sen suuruus on 700-1000€/hakija. Etusijalla ovat hakijat, jotka eivät ole aiemmin avustusta saaneet.

Lahjoittaja edellyttää, että avustus osoitetaan yhdistyksen oululaiselle kehitysvammaiselle jäsenelle. Käyttötarkoitusta ei määritellä tarkkaan ja se voi olla esim. virkistys- tai lomatoimintaan, tarpeellista välineistöä, tms.

Kerro hakemuksessa tilanteestasi ja perustele miksi juuri sinun pitäisi saada avustus. Vapaamuotoiset hakemukset 27.5.2021 mennessä osoitteeseen annemari.eskola@oketuki.fi. Oulun Kehitysvammaisten tukiyhdistys käy hakemukset läpi, mutta lopullisen valinnan avustuksista tekee lahjoittava säätiö. Ilmoituksen saadusta avustuksesta lähettää säätiö. Valinnat tehdään kesän aikana.


Yhdistys ja lahjoittajasäätiö käsittelee kaikki hakemukset luottamuksellisesti ja tuhoaa saadut vastaukset valintojen jälkeen.

Yhdistys kiittää lämpimästi Oskar ja Georg Ravanderin Säätiötä lahjoituksesta!