Tietoa tulevasta kaudesta jäsenkirjeessämme ja kotisivuilla

23.6.2021

Yhdistyksen jäsenkirje on postitettu kaikille jäsenillemme viime viikolla. Sähköpostikirjeen tilanneilla posti on jo perillä, kirjeposti kolahtanee luukusta tällä viikolla 😊 Kirjeessä kerrotaan ajankohtaisia kuulumisia toimistolta sekä liitteenä odotettu tulevan kauden kerhotoiminnan alustava suunnitelma. Muistathan päivittää tietosi niiden muuttuessa toimistollemme. Näin postimme löytää oikeaan osoitteeseen ja saat jäsenenämme tuoreet tiedot ajoissa 🙂

Toimisto on kesälomalla ajalla 29.6.- 30.7.

Alustava kausisuunnitelma löytyy kotisivuiltamme Kerhot ja tapahtumat välilehdeltä. Tulevan kauden toiminnasta tulee tarkennettua tietoa heti elokuun alussa kotisivuillemme. Elokuun alussa avautuu myös ilmoittautuminen tulevan kauden kerhoihin, seuraile tiedotteluamme.

Aurinkoista ja oikein mukavaa kesää kaikille!