Tietoa yrityksestä

koivula piha

Oulun Koivula Oy on Oulun Kehitysvammaisten Tuki Ry:n omistama yleishyödyllinen osakeyhtiö, joka perustettiin vuonna 1999. Oulun Koivula sijaitsee luonnonläheisessä ja viihtyisässä ympäristössä Oulun Hietasaaressa. Oulun Koivula Oy tuottaa kehitysvammaisille asiakkailleen turvallisia ja laadukkaita asumis- ja päivätoimintapalveluja.

Erityisosaamisemme on eri ikäisten, haastavasti käyttäytyvien kehitysvammaisten kuntoutuksessa ja hoidossa. Ammattitaitoisen henkilökunnan avustuksella asiakkaitamme tuetaan täysivaltaiseen ja arvokkaaseen elämään, yksilölliset tarpeet huomioiden. Riittävä henkilöstömäärä tukee asiakkaiden osallisuutta ja se mahdollistaa osallistumisen niin koko yhteisön vapaa-ajan toimintaan kuin yksittäisen asiakkaan yksilöllisiin harrastuksiin.

Teemme läheistä yhteistyötä asiakkaan perheen ja yhteistyöverkoston kanssa. Järjestämme erilaisia tapahtumia ja otamme perheet mukaan ryhmäkotien toimintaan avoimesti. Toimintaamme ohjaa kumppanuuteen perustuva perhetyön toimintamalli.

Etusivu

Etusivu

Palvelut

Palvelut

Palvelut

Koivulan tarina

Koivulan tarina

Koivulan tarina

Töihin meille

Töihin meille

Töihin meille