Kesäkisat 2018

 

Kesäkisojen 2018 tulokset

Kesäkisojen tulokset lajeittain löydät excel-tiedostosta täältä. KESÄKISAT 2018_tulokset_julkaisu 

Tulosluettelot lajeittain löytyvät exclissä kukainenkin omalla sivullaan, nimettynä työkirjan alareunassa.

 

Tunnelmapaloja Kesäkisoista

Löydätte linkin takaa monta mukavaa muistoa lauantain 1.9.2018 kisapäivältä. Kiitos valokuvaajallemme Timo Juntuselle.

https://www.flickr.com/gp/timojuntunen/H2W4r5

 

Kiitos!!!

Kiitos jokaiselle urheilijalle — mahtavia suorituksia ja leveitä hymyjä, kiitos talkoolaiset — teitte upeaa työtä yhdessä kanssamme, kiitos kannustusjoukoille. Saimme yhdessä aikaan suurenmoisen urheilupäivän.

Popoken perinteiset Pohjois-Pohjanmaan kehitysvammaisten kesäkisat järjestettiin 1.9.2018 Kempeleen Sarkkirannassa. Kesäkisojen järjestelyistä vastasivat Popoke ja Oulun kehitysvammaisten tuki ry yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Seuraavan kahden viikon aikana päivitämme tänne sivustolle niin tulokset kuin valokuvia. Emme valitettavasti pysty lähettämään kumpiakaan yksiköihin tai yhdistyksiin, mutta ovat täältä löydettävissä. Pyrimme toimimaan mahdollisimman pikaisesti :).

Olihan meillä mahtava päivä!

****

Kisapaikalle saapuminen 1.9.2018  / Huomioitavaa ja ohjeita

Suuri osallistujamäärä on iloinen ja riemuisa asia, mutta antaa samalla meille positiivista haastetta kisojen sujuvuuden takaamiseksi. Toivomme teidän huomioivan tässä esiin nostettuja asioita sekä ottamaan kisapaikalla annettavan ohjeistuksen huomioon. Alta löydät myös kisaohjelman kokonaisuudessaan.

Tarvittaessa voit kisa-aamuna tavoitella puhelimitse  seuraavia henkilöitä kisoihin liittyen: Kilpailun johtaja, Leena Jumisko, p. 0400 212 006 ja Kilpailun koordinaattori, Jaana Lauri, p. 040 582 2494. Jos emme juuri samalla hetkellä pysty vastaamaan puheluusi, olethan ystävällinen ja soitat hetken päästä uudelleen. Kisapäivänä emme valitettavasti pysty vastamaan soittopyyntöihin .

Saapuminen paikalle.  Stadionin edessä oleva pysäköinti alue on pienehkö. Linja-autojen pysäköinti ja invapysäköinti ovat aivan stadionin edessä. Muu pysäköinti on noin 100 metrin päässä hiekkakentällä. Voit toki käydä ”tiputtamassa” kyytiläiset ja viedä sen jälkeen auton parkkiin. Huomioithan pysäköintiohjeet ja liikenteenohjauksen antamat neuvot. https://www.kempele.fi/kempele-akatemia-ja-vapaa-aika/liikunta/liikuntapaikat/sarkkirannan-urheilukeskus.html

Tästä löydät myös aluekartan. aluekartta 1.9.2018

klo 9:00-10:30 Muista käydä heti ilmoittautumassa kisatoimistoon! Jokainen urheilija saa oman kisakassin jossa on mm ohjelmalehtinen ja numerolappu hakaneuloineen. Huomioithan että 350 urheilijan ilmoittautuminen ei suju puolessa tunnissa, eli toivomme että saavutte ajoissa paikalle. Ilmoittautumisen yhteydessä saatte kisojen tarkemman lajikohtaisen aikataulun, jota pyydämme seuraamaan. Jälki-ilmoittautumiset ja/tai lajinvaihdot eivät ole enää mahdollisia.

klo 10:45-11:30 Kisojen avajaiset alkavat kisamarssilla. Kisamarssille paikkakunnittain järjestäytyminen alkaa klo 10:30 stadionin huoltorakennusten puolueissa päädyssä. Olethan ajoissa

klo 11:30-16:00 Lajit pyörivät erillisen aikataulun mukaisesti (kts paikanpäällä kisakassissa jaettu ohjelmalehtinen). Suurin osa lajeista tapahtuu ns kisastadionilla. Saappaanheitto-, pallonheitto- ja tikanheittopaikat ovat viereisellä tekonurmikentällä (noin 150 m stadionilta) ja kulkevat koko päivän ns nonstoppina, nämä lajit ovat keränneetkin yli 150 osallistujaa! On ehdottoman tärkeää että olette stadionin kisapaikoilla aikataulutetuissa lajeissa ajoissa ennen starttia ja huolehditte edellä mainitut kolme ”nonsstop” lajia itsellenne sopiviin väleihin.

Kisa-alueella liikkuminen. Pyydämme huomioimaan että urheilukentän sisälle liikkuminen on sallittua ainoastaan omaan lajipisteeseen siirryttäessä/siirryttäessä pois. Kentällä heitetään keihästä kahdessa eri pisteessä joten tämä on merkittävä turvallisuuskysymys. Mikäli haluat lämmitellä ennen omaa lajisuoritusta, se tulee tapahtua kisa-alueen ulkopuolella.

Palkintojen jako.  Jokainen osallistuja palkitaan omalla osallistujamitalilla. Lisäksi palkitaan lajien kolmen parhaan tuloksen tekijät. Palkintojen jako tapahtuu klo 12:30 eteenpäin, aina noin 15-20 minuuttia oman lajin päättymisen jälkeen. Seuraa kuulutuksia, ja ole ajoissa palkintojen jaossa. Palkintojen jako tapahtuu stadionin huoltorakennusten päässä.

Ruokailu ”Ruokateltta” avoinna Kisapaikalla Sarkkirannassa klo 10:30-15. Ruokaa on varattu etukäteen ilmoittumisen yhteydessä ruuan varanneille. Ilmoittautumisen yhteydessä ruokailu maksetaan kisatoimistoon KÄTEISELLÄ ja osallistujalle annetaan ruokalippu. Ruuan hinta oli se 7 eur/annos. Ruokateltassa ruokailu sujuu jouhevammin kun siinä hetkessä ei tarvitse rahaa käsitellä vaan se kuitataan saadulla ruokalipulla. Varauduthan jo nyt että iso ruokailijamäärä voi aiheuttaa jonoja. Käy ruokailemassa sinulle sopivassa kisaohjelman välissä.

Lisäksi alueella on myynnissä kahviotuotteita (mm kahvia, teetä, mehua, pullaa, näkkäriä, popcorneja, karkkia sekä tietysti grillimakkaraa). Kahvio on avoinna heti aamusta. Kahvio tuotteet maksetaan KÄTEISELLÄ.

Kesäkisojen ohjelmalehtinen on julkaistu (23.8.2018)!

Kesäkisojen ohjelmalehden löydät täältä: kisaohjelma 01092018 . Kisoissa Ohjelmalehtinen jaetaan jokaisella osallistujalle omassa, Oulun Energian, sponsoroimassa ”Pohjoista Voimaa” -kisakassissa.

Ohjelmalehtisen kautta voit jo etukäteen tutustua aikatauluun, oheisohjelmaan sekä aluekarttaan.

Lasten Liikuntamaa

Leikkipuiston alueella ohjattua ja vapaata liikuntaa kaikille erityisen tuen lapsille ja heidän sisaruksilleen – koko perheen yhteinen liikuntahetki! Tarkemmat tiedot löydät täältä: lasten liikuntamaa .

Tapahtuman Miniolympialaisten jokainen kävijä palkitaan diplomilla: lajeina mm Turbokeihäs, pujottelu, Pallonheitto, tasapainorata ja paljon muuta kivaa.
Kaikessa huomioidaan lapsen ikä ja taitotaso.

Alueella pomppulinna ja leikkipuisto. Paikalla myös kaverikoirat.

Kisaohjelma ja ilmoittautuminen

Kesäkisat 2018 muodostuvat perinteisistä kenttälajeista: eri pituisista juoksumatkoista, pituushypystä, keihään-/turbokeihään heitosta sekä unohtamatta saappaan- ja pallonheittoa. Vaikeavammaisille ovat tietysti omat lajinsa.

Kesäkisojen yhteydessä järjestämme erillisen lastan Liikuntamaa, jossa perheen pienimmät pääsevät osallistumaan MiniOlympialaisiin tai hyppimään sydämen kyllyydestä pomppulinnaan.

KESÄKISOIHIN ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT 21.6.2018. Emme pysty vastaanottamaan jälki-ilmoittautumisia emmekä tekemään lajimuutoksia. Kisoihin on ilmoittautunut huimat lähes 350 eri-ikäistä kehitysvammaista urheilijaa! Tervetuloa mukaan seuramaan tapahtumaa!

Samassa yhteydessä järjestämme erillisen Lastenmaan Miniolympialaisiin, tänne ei tarvita ilmoittautumisia, riittää kun saavut paikalle.

Vapaaehtoiseksi kisoihin

Kesäkisoissa tarvitaan lähes 100 vapaaehtoista talkoolaista erilaissa tehtävissä: aina kenttätyöntekijöistä, makkaranpaistajaan ja liikenteenohjaajaan.  Tarvitsemme myös erilliseen Lasten liikuntamaahan ohjaajia ja avustajia — nämä tehtävät sopivat erityisen hyvin vaikkapa opiskelijoille. Toivotamme yrityksien henkilökunnan, yksittäiset henkilöt ja opiskelijaryhmät  mukaan iloiseen liikuntapäivään. Mikäli olet kiinnostunut tulemaan vapaaehtoiseksi, laita sähköpostia kesakisat@oketuki.fi, tai soita toiminnanohjaajallemme, Jaana Lauri, p. 040 5822494.

Yhteistyökumppanit

Kiitämme järjestelyissä mukana olevia tahoja: Oulun kaupunki / erityisliikunta, Kempele Akatemia, Vammaisurheilu ja -liikunta Vau ry, Haukiputaan Veikot.

Tukijat

Kesäkisojemme järjestelyjä ja tapahtuman onnistumista tukevat Oulun Energia, Saranen Consulting Oy, Talus Oy, Rokua Health & Spa Hotel, Nuorten Ystävät ja Caritas. Kiitos, tukenne on meille tärkeä ja merkityksellinen.

Mikäli olet kiinnostunut tukemaan kisoja taloudellisesti, laita sähköpostia kesakisat@oketuki.fi, tai soita toiminnanohjaajallemme, Jaana Lauri, p. 040 5822494.

Yhdistys

Yhdistys

Yhdistys

Ensitieto ja edunvalvonta

Ensitieto ja edunvalvonta

Ensitieto ja edunvalvonta

Yhteistyö­kumppanit

Yhteistyö­kumppanit

Yhteistyö­kumppanit

Kerhot

Kerhot

Kerhot

Tapahtumat

Tapahtumat

Tapahtumat

Tule mukaan!

Tule mukaan!

Tule mukaan!