ODL on Oulun Koivulan uusi omistaja

9.3.2020

Oulun Diakonissalaitoksen Säätiö sr. on ostanut Oulun Koivula Oy:n ja Oulun Koivulan Kiinteistöt Oy:n Oulun kehitysvammaisten tuki ry:ltä. Koivulan omistajuus on vaihtunut 1.2.2020.

Oulun Koivulan toiminta jatkuu omistuksen vaihtumisen jälkeen samojen tuttujen ammattilaisten tuottamina laadukkaina palveluina samoissa tutuissa tiloissa Hietasaaressa. Asukkaiden arkeen yhtiön omistuksen vaihtumisella ei ole vaikutusta. Palveluiden tuottaminen siirtyy omistajalle, jolla on osaamista ja voimavaroja viedä ja kehittää toimintaa eteenpäin. ODL on luotettava, pitkäaikainen toimija, jolla on vahva eettinen, kristillinen arvopohja. ODL haluaa laajentaa palvelujaan myös kehitysvammapalveluihin sekä kehittää ja kasvattaa niitä edelleen yhdessä Koivulan toimijoiden kanssa.

Hyvää ja aurinkoista kevättalvea toivottaen

Tanja Pieniniemi

toimitusjohtaja

Oulun koivula Oy / Oulun Koivulan Kiinteistöt Oy