Avustus jäsenille – lähetä hakemus 16.6. mennessä

5.6.2020

Hakuaika on päättynyt. Kiitos kaikille hakemuksista, säätiö ilmoittaa päätöksistään suoraan avustuksen saaneille.

Oulun Kehitysvammaisten Tuki ry ilmoittaa saamastaan lahjoituksesta Oskar ja Georg Ravanderin Säätiöltä. Avustus suunnataan jäsenille haettavaksi ja sen suuruus on 700-1000€/hakija.

Lahjoittaja edellyttää, että avustus osoitetaan yhdistyksen kehitysvammaiselle jäsenelle, jonka perheellä on tiukka taloudellinen tilanne. Käyttötarkoitusta ei määritellä tarkkaan ja se voi olla esim. virkistys- tai lomatoimintaan, tarpeellista välineistöä, tms.

Kerro hakemuksessa perheesi tilanteesta ja perustele miksi juuri sinun pitäisi saada avustus. Vapaamuotoiset hakemukset 16.6.2020 mennessä osoitteeseen annemari.eskola@oketuki.fi. Oulun Kehitysvammaisten tukiyhdistys käy hakemukset läpi mutta, lopullisen valinnan avustuksista tekee lahjoittava säätiö. Ilmoituksen saadusta avustuksesta lähettää säätiö.


Yhdistys ja lahjoittajasäätiö käsittelee kaikki hakemukset luottamuksellisesti ja tuhoaa saadut vastaukset valintojen jälkeen.