Tervehdys toimistolta!

18.9.2020

Syksy on tuonut tullessaan monia muutoksia jäsentemme arkeen; koronatilanne mietityttää edelleen ja sen jatkuessa monet toiminnat on jouduttu järjestämään toisin. Myös yhdistyksen kerhotoiminnassa ryhmäkoot on pidetty tavallista pienempinä. Näin takaamme kaikille turvallisen osallistumisen harrastetoimintaan.

Samaan aikaan muutoksia on ollut arjen sujumisen kannalta tärkeissä palveluissa; lyhytaikaishoidossa, päivätoiminnassa, kuljetuksissa ja asumispalveluissa. Yhdistys toimii aktiivisesti jäsentensä edunvalvojina ja seuraa heidän arkeensa vaikuttavien muutosten valmistelua ja toteutusta. Yhdistys on kommentoinut syksyn aikana muutoksen kohteena olevia palveluja ja niiden valmistelutyötä sekä järjestävälle taholle että vammaisneuvostolle. Tila- asioissa yhdistys on tehnyt yhteistyötä kaupungin esteettömyyskoordinaattorin kanssa.

Tarvitsemme työssämme edelleen jäsentemme ääntä – kerro meille, mikä arjessanne toimii ja missä on korjattavaa. Viemme asioita eteenpäin. Meille voi soittaa tai laittaa sähköpostia. Yhteystiedot puhelimitse 040 163 2282 ja sähköpostilla annemari.eskola@oketuki.fi.

Mukavaa syksyn aikaa kaikille!