Nyt kannattaa liittyä jäseneksi – loppuvuosi maksutta

19.11.2020

Nyt kannattaa liittyä yhdistyksen jäseneksi – saat jäsenedut käyttöösi saman tien ja maksat jäsenmaksun vasta ensi vuoden puolella! Liittyminen käy helposti kotisivujemme kautta: https://www.oketuki.fi/oketuki/tule_mukaan/

Jäsenyydestä on etua:

* Jäsenenä voit osallistua kerhoihin ja muuhun tapahtumatoimintaan. Saat ne jäsenhintaan. Lisäksi voit osallistua Tukiliiton järjestämään toimintaan.

* Tiedotus toiminnastamme tapahtuu jäsenkirjeessä sekä uutiskirjeissä. Jäsenenä saat kirjeet suoraan sähköpostiisi. Tietoa saat myös yhdistyksen kotisivujen ja facebook- sivuston kautta. Näiden lisäksi saat Tukiliiton Tukiviesti tai Leija-lehden.

* Jäsenenä saat apua, tietoa, tukea tai ohjausta oman jäsenyhdistyksesi sekä Tukiliiton kautta. Tukiliiton lakineuvonta on maksutonta ja tarjoaa tietoa asumiseen, henkilökohtaiseen apuun, itsemääräämiseen tai kohteluun, palvelusuunnitteluun, kuljetuspalveluihin, aamu- ja iltapäivätoimintaan sekä tilapäishoitoon liittyvissä asioissa.

* Jäsenenä mahdollistat ja tuet, sekä pääset vaikuttamaan oman paikkakuntasi kehitysvammaisille ja heidän perheilleen tarkoitetun toiminnan toteuttamisen.

TULE MUKAAN MUKAVAAN PORUKKAAN 😊