Tule mukaan!

Jäsenyys

Jäsenmaksu on 32 €/vuosi sisältäen Tukiviesti- tai selkokielisen Leija-lehden vuosikerran. Maksu sisältää Kehitysvammaisten Tukiliiton palvelut mm. lakimiespalvelut, yhdistyksen jäsenkirjeet, jäsenille suunnatut yhteiset tapahtumat sekä vertaisryhmätoimintaa. Jäsenasiat hoidetaan Kehitysvammaisten Tukiliitosta Tampereelta. Alle 18 – vuotiaan puolesta varsinaiseksi jäseneksi merkitään huoltaja.

Yksityishenkilö, yhteisö tai yritys voi liittyä yhdistyksemme kannatusjäseneksi, kannatusjäsenmaksu on 300 eur/vuosi.

Jäseneksi liittyminen

Sähköisen lomakkeen voit täyttää ja lähettää tästä.

Voit myös tulostaa lomakkeen tästä ja lähettää sen postitse osoitteeseen:
Oulun Kehitysvammaisten Tuki ry
Kansankatu 53, S136
90100 OULU

Lomakkeen voi myös skannata ja toimittaa tämän jälkeen sähköpostilla: annemari.eskola@oketuki.fi

Tule vapaaehtoiseksi!

Tule mukaan Oulun kehitysvammaisten tuki ry:n vapaaehtoistoimintaan.

Vapaaehtoistoimijana voit olla mukana tapahtumissamme auttamassa ja ohjaamassa, panostasi kaivataan niin lasten kuin aikuisten tapahtumissa, mikä juuri sinulle parhaiten sopii. Voit saada kauttamme itsellesi myös kehitysvammaisen kaverin jonka kanssa harrastaa ja ulkoilla. Toimintamme nojaa vahvasti vapaaehtoisiin!

Tervetuloa hyvänmielen kohtaamisiin! Lisätietoja puheenjohtajaltamme Leena Jumiskolta leena.jumisko(at)oketuki.fi tai toiminnanjohtajaltamme Annemari Eskola annemari.eskola(at)oketuki.fi.

Meillä kaikilla on oikeus hyvään elämään ja tulevaisuuteen. Meillä on oikeus haaveilla kodista ja rakkaudesta, ihmissuhteista ja harrastuksista sekä työstä ja toimeentulosta. Kehitysvammaisten ihmisten yhdenvertaisuus ja osallisuus yhteiskunnassa eivät vielä toteudu. Se vaatii pieniä ja isoja tekoja. Lahjoittamalla Sinä voit auttaa.

Yritysyhteistyö

Yritykset voivat tukea toimintamme monin tavoin esimerkiksi

– Lahjoittaa rahaa, tuotteita ja palveluita yhdistyksemme toiminnan ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi tai ryhtyä kannattajajäseneksi

– Sponsoroida tapahtumiamme tai henkilökuntanne voi tulla vapaaehtoiseksi tapahtumiimme

– Lahjoittaa omaa osaamistaan käyttöömme ja me voimme jakaa osaamistamme teille

Yhteistyökumppaneidemme ja yrityskannattajäsentemme on mahdollisuus tiedottaa yhdistyksemme jäsenille sopivista palveluista kauttamme. Yhteistyötä pohtiessa, olethan yhteydessä puheenjohtajaamme Leena Jumiskoon, leena.jumisko@oketuki.fi 0400 212006. Suunnitellaan yhdessä meille molemmille sopiva tapa vaikuttaa yhdessä.

Lahjoitus tai testamentti

Lahjojen tai kukkien sijaan voit pyytää juhlavieraitasi lahjoittamaan kauttamme Oulun seudun kehitysvammaisten liikunnan tai kulttuurin tukemiseen. Tästä jää varmasti lämmin muisto niin sinulle kuin vieraillesi. Jos haluat, lähetämme sinulle tiedon onnittelijoista ja lahjoituksen kokonaissummasta muutama viikko merkkipäiväsi jälkeen. Kun suunnittelet merkkipäivälahjoitusta, olethan yhteydessä toimistollemme käytännön järjestelyjen osalla: annemari.eskola@oketuki.fi.

Voit lahjoittaa testamentin kautta kehitysvammatyöhön. Mikäli harkitset testamenttilahjoituksen tekemistä yhdistyksellemme, olethan yhteydessä toimistollemme käytännön järjestelyjen osalla: annemari.eskola@oketuki.fi . Yksi teko auttaa ja tuo iloa suurelle joukolle ihmisiä! Testamenttilahjoitukset mahdollistavat paljon toimintaa, jota ei muuten voisi toteuttaa.

Kiitämme lämpimästi kaikkia toimintaamme eri tavoin tukeneita!

Yhdistys

Yhdistys

Yhdistys

Ensitieto ja edunvalvonta

Ensitieto ja edunvalvonta

Ensitieto ja edunvalvonta

Yhteistyö­kumppanit

Yhteistyö­kumppanit

Yhteistyö­kumppanit

Kerhot

Kerhot

Kerhot

Tapahtumat

Tapahtumat

Tapahtumat

Tule mukaan!

Tule mukaan!

Tule mukaan!