OULUN KEHITYSVAMMAISTEN TUKI RY

Kohti yhteistä maailmaa!

TUE TOIMINTAAMME!

Olemme lis­tan­neet tapoja, joilla voit tukea Ke­hi­tys­vam­mais­ten Tuki ry:n toimintaa. Ota yhteyttä alla olevalla lo­mak­keel­la niin jutellaan lisää!

Tule mukaan Oulun kehitysvammaisten tuki ry:n va­paa­eh­tois­toi­min­taan.

Va­paa­eh­tois­toi­mi­ja­na voit olla mukana tapahtumissamme tai kerhotoiminnassamme auttamassa ja ohjaamassa. Panostasi kaivataan niin lasten, nuorten kuin aikuisten tapahtumissa. Voit saada kauttamme itsellesi myös kehitysvammaisen kaverin jonka kanssa harrastaa ja ulkoilla. Toimintamme nojaa vahvasti vapaaehtoisiin!

Tervetuloa hyvänmielen kohtaamisiin!

Lisätietoja toimistolta tai toi­min­nan­joh­ta­jal­tam­me Annemari Eskolalta.

Lahjoita

Lahjojen tai kukkien sijaan voit pyytää juhlavieraitasi lahjoittamaan kauttamme Oulun seudun kehitysvammaisten liikunnan tai kulttuurin tukemiseen. Tästä jää varmasti lämmin muisto niin sinulle kuin vieraillesi. Jos haluat, lähetämme sinulle tiedon onnittelijoista ja lahjoituksen kokonaissummasta muutama viikko merkkipäiväsi jälkeen. 

Kun suunnittelet merk­ki­päi­vä­lah­joi­tus­ta, olethan yhteydessä toimistollemme käytännön järjestelyjen osalla.

Voit lahjoittaa testamentin kautta kehitysvammatyöhön. Mikäli harkitset tes­ta­ment­ti­lah­joi­tuk­sen tekemistä yhdistyksellemme, olethan yhteydessä toimistollemme käytännön järjestelyjen osalta.

Rahankeräysluvan numero: RA/2021/668.

Yrittäjä, tarjoa jä­se­ne­tu­ja

Yhdistyksemme jäsenillä on käytössään jäsenkortti, jonka he ovat saaneet jäsenmaksun maksamalla. Sinä yrittäjänä voit tehdä hyvää ja tarjota jäsenillemme etuja tuotteestanne/palvelustanne.

Yh­teis­työ­kump­pa­nei­dem­me ja yri­tys­kan­nat­ta­jä­sen­tem­me on mahdollisuus tiedottaa yhdistyksemme jäsenille sopivista palveluista kauttamme. Yhteistyötä pohtiessa, olethan yhteydessä toimistollemme, puh: 045 315 1870 tai 040 163 2282. Sähköpostilla osoitteeseen toimisto(at)oketuki.fi. Suunnitellaan yhdessä meille molemmille sopiva tapa vaikuttaa yhdessä.

Liity kan­na­tus­jä­se­nek­si

Liity kan­na­tus­jä­se­nek­sem­me! Kannatusjäsenmaksu on vuonna 2022 300€/vuosi. Jos haluat tukea toimintaamme kannatusjäsenenä, ole yhteydessä toimistollemme.

Lahjoitus tai tes­ta­ment­ti

Voit lahjoittaa testamentin kautta kehitysvammatyöhön. Mikäli harkitset tes­ta­ment­ti­lah­joi­tuk­sen tekemistä yhdistyksellemme, olethan yhteydessä toimistollemme käytännön järjestelyjen osalla: annemari.eskola@oketuki.fi . Yksi teko auttaa ja tuo iloa suurelle joukolle ihmisiä! 

Tes­ta­ment­ti­lah­joi­tuk­set mahdollistavat paljon toimintaa, jota ei muuten voisi toteuttaa.

Kiitämme lämpimästi kaikkia toimintaamme eri tavoin tukeneita! 

Rahankeräysluvan numero: RA/2021/668.


Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja ja käyttöehdot.

Yh­teys­tie­dot

Oulun Kehitysvammaisten Tuki ry

Kumppanuuskeskus

Kansankatu 53, S136

90100 OULUOulun Ke­hi­tys­vam­mais­ten Tuki Ry

Meillä kaikilla on oikeus hyvään elämään ja tulevaisuuteen. Meillä on oikeus haaveilla kodista ja rakkaudesta, ihmissuhteista ja harrastuksista sekä työstä ja toimeentulosta. Kehitysvammaisten ihmisten yhdenvertaisuus ja osallisuus yhteiskunnassa eivät vielä toteudu. Se vaatii pieniä ja isoja tekoja.


Yhdistyksemme on valtakunnallisen Kehitysvammaisten Tukiliiton paikallisyhdistys sekä toimii osana Pohjois-Pohjanmaan Kehitysvammaisten Tukipiiriä, Popokea. 

Linkit

Laskutus

Tietosuojaseloste

Materiaalipankki


Yh­teis­työ­kump­pa­nit

Tule mukaan toimintaan!

Miten voin tukea

Tu­ki­liit­to

Oulun Kehitysvammaisten Tuki Ry on Kehitysvammaisten Tukiliiton jäsenyhdistys.

Kohti yhteistä maailmaa #kohtaamut

© Oulun Kehitysvammaisten Tuki ry 2021